Kompetencer

Kompetenceoversigt

Badeværelser

Armatur
Badeværelser fixet +300

Murermester Martin Vognsen har specialiseret sig i at lave badeværelser. Gennem årene er der blevet produceret hundredevis af løsninger til kunderne. Har du specielle ønsker eller ønsker et godt råd når farver og materialer skal udvælges, står Martin naturligvis altid klar med rådgivning.

Omfugning af huse

Murværk
Huse fuget +100

Har du et hus som trænger til en større renovering af murværket? Uanset omfanget er intet projekt for stor en mundfuld. Der bliver altid brugt de rigtige materialer, så dit murværk holder i mange årtier efter.

Flisearbejde

Flisearbejde i værksted
Fliser lagt +100.000

Har svært ved at forestille dig det færdige resultat af dit nye bad, køkken eller bryggers? De mange års erfaring inden for flisearbejde har givet et stort kartotek af løsninger på området. Ligner dit projekt en umulig opgave, så tager vi det som en udfordring!

Reparationer

Repareret mur med isolering
Reparationer foretaget +400

Byggesjusk eller dårlige byggeprojekter er desværre et problem man oplever i den danske byggebranche. Hos Murermester Martin Vognsen ligger fokus på lave omkostninger gennem et effektivt budget, for stadig at opretholde kvalitet og holdbarhed.

Løsninger

Badeværelse i klinker
Løsninger udført +500

Skal dit slutresultat bære præg af at et moderne og innovativt design? Hos Murermester Martin Vognsen kan du hente gode råd om tidens trends når det kommer til farver, stil og efterspurgte materialer.